Misiuni de patrulare pe căile de comunicaţie rutiere din Afganistan. Patrula în deplasare. Misiuni de patrulare pe căile de comunicaţie rutiere din Afganistan. Patrula în deplasare. Misiuni de patrulare pe căile de comunicaţie rutiere din Afganistan. Un militar execută siguranţa deplasării. Misiuni de patrulare pe căile de comunicaţie rutiere din Afganistan. Patrula în deplasare.
<
Misiuni de patrulare pe căile de comunicaţie rutiere din Afganistan. O localitate afgană. Misiuni de patrulare pe căile de comunicaţie rutiere din Afganistan. O localitate afgană. Misiuni de patrulare pe căile de comunicaţie rutiere din Afganistan. Se traversează o localitate afgană. Misiuni de patrulare pe căile de comunicaţie rutiere din Afganistan. Aspecte din pregătirea misiunii.
<
Misiuni de patrulare pe căile de comunicaţie rutiere din Afganistan. Patrula pe timpul marșului. Misiuni de patrulare pe căile de comunicaţie rutiere din Afganistan. Un militar execută siguranţa staţionării. Misiuni de patrulare pe căile de comunicaţie rutiere din Afganistan. Patrula pe timpul marșului. Misiuni de patrulare pe căile de comunicaţie rutiere din Afganistan. Patrula pe timpul marșului.

Întoarcere la cap de pagină