GALERIA FOTO A "CURIERULUI ARMATEI"

Publicaţie bilunară editată de Statul Major al Forţelor Terestre

Articole pentru "Curierul armatei"

rugăm ca materialele jurnalistice trimise să nu depășească 500 de cuvinte (aproximativ o pagină formatată normal în Word, sau două pagini format A4 scrise de mână).

Dacă aveţi posibilitatea să ne trimiteţi materialele în formă electronică, vă rugăm ca, la redactarea lor, să folosiţi diacriticele specifice limbii române.

În cazul în care nu vor fi respectate aceste condiţii, este puţin probabil ca materialele trimise de dumneavoastră să apară în paginile "Curierului armatei".

Pentru materialele care ar putea face obiectul unui serial, vă rugăm să luaţi legătura cu redactorul-șef la telefon 021-4104913 sau prin poșta electronică la adresa papalet.ion@forter.ro

Textele pot fi trimise fie pe adresa unităţii – U.M. 02490 București, cod 061416, pentru ziarul „Curierul Armatei";

fie pe adresa publicaţiei – str. Drumul Taberei, nr. 7-H, sect. 6, cod 061416, București

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Click pentru fereastra de e-mail

ÎN ATENŢIA CORESPONDENŢILOR!

Publicaţia noastră apare în fiecare 15 și 30 ale lunii. Aceasta înseamnă că, pentru a intra în numărul curent, textele dumneavoastră trebuie să sosească la redacţie cel mai târziu pe 10, respectiv 25 ale lunii.

Vă reţinem, de asemenea, atenţia că, în conformitate cu legile în vigoare, OPINIILE ŞI PĂRERILE exprimate în articolele publicate sub semnătura autorilor au caracter strict personal și nu angajează în vreun fel răspunderea EDITORULUI sau a REDACŢIEI.

Click pe casetă pentru a deschide o fereastră de e-mail


COPYRIGHT:
este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului și a datei apariţiei publicaţiei.
OPINIILE ŞI PĂRERILE
exprimate în articolele publicate sub semnătura autorilor au caracter strict personal și nu angajează în vreun fel răspunderea EDITORULUI sau a REDACŢIEI.
Web design ltc Ion Papaleț